Wednesday, 1 June 2011

Mengalahkan ~


hari ni mummy gy Manjung with my Sisto and Adek .. tinggal lah aku sorang kat rumah jage baby .. adoi =.=' kenape mummy tak bawak baby . penat oo ayie jaga dia .. dah laa buas .. memang 'adoi' laa kan .. hahaha ! aku dok rumah rupe org gilee ,, naseb baek ade laptop ni ,, boleh aku online sambil berdandut .. hahaha ! mak aih , memang boring laa kan .. mummy balek pukol 10.45p.m tadi , naseb baek mummy beli sandle baru untuk aku ,, brand Dr.Cardin . boleh tahan laa .. seronok doh ,, da lame aku tak pakai sandle macam mummy beli tu .. yang tak seronok nyee bile aku kene marah dengan mummy sebab tak basoh berak baby .. hahaha ! mana laa ayie nak tau mcm mane nak basoh berak baby ..


ohh baby ,, kenape kau berak .. sorry lah doh ,, aku tak reti
nak basoh .. hahaha ! pandai2 laa kau tahan eak ..
last2 my sisto yang terpakse basoh ..
sian jee , balek2 umah teros kene pakse basoh
berak baby .. naseb baek my Sisto says 'bedal2' ,
kalau tak , mesti aku kene maki hamun dengan die ..
thanks you kakak <3
and thanks you mummy coz beli kat ayie sandle tuu =)


Aniss cikky (sisto) , Nora (mummy) <3


No comments:

Post a Comment