Wednesday, 1 June 2011

Mengalahkan ~


hari ni mummy gy Manjung with my Sisto and Adek .. tinggal lah aku sorang kat rumah jage baby .. adoi =.=' kenape mummy tak bawak baby . penat oo ayie jaga dia .. dah laa buas .. memang 'adoi' laa kan .. hahaha ! aku dok rumah rupe org gilee ,, naseb baek ade laptop ni ,, boleh aku online sambil berdandut .. hahaha ! mak aih , memang boring laa kan .. mummy balek pukol 10.45p.m tadi , naseb baek mummy beli sandle baru untuk aku ,, brand Dr.Cardin . boleh tahan laa .. seronok doh ,, da lame aku tak pakai sandle macam mummy beli tu .. yang tak seronok nyee bile aku kene marah dengan mummy sebab tak basoh berak baby .. hahaha ! mana laa ayie nak tau mcm mane nak basoh berak baby ..


ohh baby ,, kenape kau berak .. sorry lah doh ,, aku tak reti
nak basoh .. hahaha ! pandai2 laa kau tahan eak ..
last2 my sisto yang terpakse basoh ..
sian jee , balek2 umah teros kene pakse basoh
berak baby .. naseb baek my Sisto says 'bedal2' ,
kalau tak , mesti aku kene maki hamun dengan die ..
thanks you kakak <3
and thanks you mummy coz beli kat ayie sandle tuu =)


Aniss cikky (sisto) , Nora (mummy) <3


Tuesday, 31 May 2011

Hang Out

Isnin ritu kua hang out dengan budak2 fixie .
accually diorg mmbe2 akak aku , tapi da jadi mmbe2 aku gak .
hahaha ! best lhaa jugak kan .. seronok lepak ngn diorg , happy doeh ..

with my sisto <3


apek , daose and aku


kami


peramugari kat situ 

Oh Tidak

hello korang .. korang tengah buad ape skrg ? uik , mesti lha tengah reading my blog kan .. hahah ! aku nak gtau ni , aku da single .. aku mintak clash with AMY NAIMI yesterday .. hahaha ! agak sedih , tapi boleh tahan skit .. ramai lagi girls kat luar sane ryte ? hahaha ! ta kesah pon .. sumpah tak kisah (nak nnges ni) .. btw , aku chow dulu weh .. nak lepak jup ngn mbe2 .. byee =)
THANKS FOR EVERYTHING DEAR =)
Amy Naimi